slogan

RESULTAAT GERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER

Natuurlijk bij Topsportplaza Breda

Vraag nu een proefles aan!

Topsportplaza Breda

Diverse groepslessen

Zumba

Piloxing

Core-training

Bodypump

Virtual Spinning

Buik,billen en benen

Over Sportplaza

Topsportplaza Breda biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, wellness en lifestyle. Topsportplaza Breda wil leden een laagdrempelige, gastvrije plaats bieden om aan lichaamsbeweging te doen. Het motto van Topsportplaza Breda is: RESULTAATGERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER, wat onze visie op onze sportschool goed omvat.
Met een groot aanbod aan fitness-en cardioapparatuur een persoonlijk trainingsprogramma af te werken. Met een gevarieerd programma aan groepslessen, voor zowel lichaam als geest begeleid door enthousiaste instructeurs voor professionele begeleiding.


Naast Topsportplaza Breda hebben wij ook een sportschool in Essen, net over de grens in België, genaamd Sportplaza Essen; in St. Willebrord, genaamd Sportplaza Rucphen; in Hendrik-Ido-Ambacht, genaamd Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht.

In Breda zijn wij sinds oktober 2011 gevestigd. We zijn een sportschool die leden een prachtige fitness-ruimte en groepslessenruimte biedt, maar ook zijn en blijven wij volop in ontwikkeling.
  
Bij 'nieuws' kunt u altijd de nieuwe ontwikkelingen bekijken.
Dit kan ook op onze facebookpagina:www.facebook.com/topsportplazabreda

Nieuw bij Topsportplaza-Breda

Laatste Nieuws

Proefles aanvragen

Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer?
Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen.

Vraag nu een proefles aan