slogan

Over Ons

Topsportplaza Breda staat nooit stil!

Dat sporten niet alleen gezond is, maar ook heel erg leuk kan zijn, bewijst Topsportplaza Breda! Supermoderne fitnessapparatuur, groepslessen en budosporten en uitstekende begeleiding. En daarmee is de opsomming nog lang niet compleet. Dit omdat wij continue uitbreiden en innoveren.

Naast Topsportplaza Breda hebben wij ook een sportschool in Sint Willebrord, genaamd Sportplaza Rucphen: www.sportplaza-rucphen.nl., een sportschool in Essen (België); Sportplaza Essen : www.sportplaza-essen.be en een sportschool in Hendrik-Ido-Ambacht; Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht: www.sportplaza-hendrikidoambacht.nl.


Wij staan nooit stil en gaan mee met de ontwikkelingen van deze tijd op sportgebied.
U zult dan ook bij 'nieuws' op deze website regelmatig iets zien staan. Doordat wij samen met andere bedrijven op het gebied van food, welness en entertainment in 1 gebouw gevestigd zijn, kunnen wij onderling samenwerken. Dit samenwerkingsverband maakt ons uniek. U kunt in het gebouw o.a. erg lekker eten, uw haar laten knippen, een avondje bowlen, zwemmen, naar de fysiotherapeut en natuurlijk sporten.

Kom gerust een kijkje nemen bij Topsportplaza Breda!
Al onze medewerkers hebben een ehbo en reanimatie certificaat. U kunt ons ook altijd bereiken door ons te e-mailen of te bellen.

Onze openingstijden

Maandag

8.00 - 22.00 uur

Dinsdag

8.00 - 22.00 uur

Woensdag

8.00 - 22.00 uur

Donderdag

8.00 - 22.00 uur

Vrijdag

8.00 - 22.00 uur

Zaterdag

9.00 - 17.00 uur

Zondag

9.00 - 17.00 uur

Proefles aanvragen

Ben je geïntereseerd en wil je een keer ervaren hoe je resultaat gericht kunt sporten in een gemoedelijke sfeer?
Aarzel dan niet en vraag nu een proefles aan in één van onze vestigingen.

Vraag nu een proefles aan